Vážení přátelé turistiky a poznávání krás Valašska, níže najdete aktuální informace k plánovanému otevření rozhledny Doubrava u Loučky od 2. dubna 2021 – otevření rozhledny bude realizováno s ohledem na vládní a hygienická opatření k pandemii Covid 19.

Aktualizace provozní doby Doubravy (změny, plánované akce, apod.) budou zveřejněny vždy na webu obce Loučka: www.loucka-obec.cz

I přes různá omezení v cestování v loňském roce, byla rozhledna velmi hojně navštěvována a všichni návštěvníci si užili nádherný kruhový výhled z věže.

Novinkou je otevření rozhledny ve středu:  „Prázdninová středa“  hlavně pro děti v době prázdnin, ale i pro hosty lázní Luhačovice.

Rozhledna má nový informační letáček, upřesňující informace o historii Doubravy. Na rozhledně lze zakoupit nový suvenýr – hrníček s fotkou věže.

Na recepční chatce je nainstalováno umyvadlo a tekoucí voda k mytí rukou, včetně desinfekčních a mycích prostředků. Příjemné posezení poskytuje hostům odpočinek i občerstvení pod rozhlednou.

Více informací zde: https://www.loucka-obec.cz/vismo/zobraz_dok.asp?id_org=8698&id_ktg=1004&n=rozhledna%2Ddoubrava&p1=1014