V neděli 16. října 2022 proběhl ve Společenském centru Lidečko podzimní benefiční koncert Dechové hudby Polančanka. Sešlo se kolem dvou stovek lidí dobré vůle, kteří přispěli na podporu Domácího hospice Devětsil neuvěřitelných 54 tisíc korun!  

Tento krásný výsledek je zásluhou mnoha subjektů i jednotlivců. Rádi bychom je proto vyjmenovali, i když seznam nebude krátký… 

Nejprve chceme poděkovat DH Polančanka. Přišli s nápadem uspořádat pro nás benefici, kde by zdarma zahráli. Obecní úřad Lidečko nám dal k dispozici společenský sál v Kulturním domě a paní Sylva Matůšová se postarala o krásnou výzdobu sálu. Pak je tu řada lidí a firem, kteří napekli a nachystali: výtečné frgály a zákusky – Cukrárna Smetanovi, řezy a vdolečky, luxusní pomazánky: paní Žáková a Trochtová, paní Baletková a Soukupová, slečna Frydrýšková, paní Grycmanová Ludmila a Lenka, paní Kozubíková, paní Juřicová a paní Prnová. Jeník Buček zdarma pořídil tyto krásné fotky, na které se právě díváte. Firmě Market pila Lidečko děkujeme za důvěru a umožnění nákupu na otevřený účet. Náš dík mají také všichni, kdo se podíleli na vzniku našich krásných šátků s logem Devětsilu: mamince kolegyně Michaely Daňové, Evě Vaculíkové a firmě DAKS Vizovice. Neocenitelná byla i pomoc našich kamarádů: manželů Františákových, Kindlových, Ščotkových a paní Smolíkové. Děkujeme také mediálnímu partneru benefice: OSA. 

A nakonec DĚKUJEME VŠEM, KDO PŘIŠLI PODPOŘIT DOBROU VĚC! Benefičním vstupným přispěli na podporu služeb, který Domácí hospic Devětsil pomáhá rodině zvládnout poslední dny života blízkého v jeho domácím prostředí.  

Více informací zde: https://www.diakonievsetin.cz/o-nas2/prectete-si-o-nas/dh-polancanka-zahrala-pro-domaci-hospic-devetsil/

http://www.facebook.com/diakonie.vsetin.5/

Fotografie jsou ke stažení na tomto odkazu: https://www.uschovna.cz/zasilka/DY6FPZJY9IW24RJY-663

Autor fotografií: Jan Buček